| Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på barnmatsforum@se.nestle.com eller via telefon 020-299200.

| WHO-koden

barnmat

WHO rekommenderar uteslutande amning under de första 6 månaderna. Nestlé stöder detta till fullo liksom fortsatt amning tillsammans med introduktion av en varierad kost enligt råd från barnhälsovården.

Fortsätt

Barnanpassad yoghurt
- varför då?

Nestlé barnanpassad yoghurt
– för ditt barns hälsa och utveckling

Små barns behov skiljer sig från vuxna, eftersom de växer och utvecklas så
fort. Här under kan du se hur vi har anpassat Nestlé Min Yoghurt för att den
ska vara optimerad för ditt barns olika behov.

Kalcium för
ett starkt skelett

Ditt barns skelett är under utveckling. Därför behöver det få i sig mycket näringsämnen. Nestlé Min Yoghurt är källa till Kalcium som är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt. Därtill det är berikad med andra viktiga mineraler, magnesium och zink.

Kvalitativt protein

Små barn bör inte få i sig för höga halter av protein. Nestlé Min Yoghurt har en proteinnivå som är anpassad för små barn.

Vinnande
recept

Nestlé Min Yoghurt för barn måste ha en smak som barn älskar, annars spelar det ingen roll hur nyttigt den är. Vår yoghurt har testats av Smartsons objektiva smakpaneler och fått genomgående mycket positiva resultat. Hela 93 % av testpiloterna väljer att rekommendera Min Yoghurt efter att ha provat den. Här kan du läsa mer om testet

Inget tillsatt socker,

Barn ska inte äta tillsatt socker därför får mat anpassad till små barn inte innehålla socker. Mycket fruktyoghurt för vuxna innehåller tillsatt socker. Nestlé Min Yoghurt är enbart smaksatta med naturliga ingredienser. Sötman kommer från den frukt som ingår.

Inga
konserverings- medel!

Ingen Nestlé Min Yoghurt innehåller konserveringsmedel, enligt rådande svensk lagstiftning.

De behöver inte förvaras i kylen!

Nestlé Min Yoghurt är värmebehandlade och förpackade för att klara förvaring i normal rumstemperatur vilket gör dem enkla att ta med sig på utflykten, som t.ex. mellanmål.

Smarta förpackningar för olika tillfällen!

Nestlé Min Yoghurt finns i olika sorters förpackningar för att passa i olika sammanhang. En klämmis är ett perfekt mellanmål men när det är dags att öva på att äta med sked är det bättre med en liten burk.”God och praktisk på utflykt”

“Testade Nestle Klämpåse jordgubb, banan och äpple, den var god och sonen gillade den mycket! Lätt att ta med klämpåsen som mellanmål när man är iväg hemifrån.”

LISA FRI

“Det säger bara slurp så är klämmisen
slut! Den är lätt för min dotter att
använda och ett smidigt mellanmål att
ha med på tex utflykten. :)”

ANETTE KEMBRING

-

“Mitt barn tycker den var
jättegod och det är ju
supersmidigt med
klämmisar.”

SUSANNE ELVERMARK

“Barnens nya favoriter! :)
asarum både som
mellanmålet och som
frukt-efterätt! ;)”

VICTORIA WAHLSTRÖM

Nestlé Min Yoghurt är barnanpassad med viktiga mineraler, kalcium, zink och magnesium, optimal mängd protein och förstås utan socker och konserveringsmedel*. Smaken är ett vinnande recept det med.Har ni provat?

Till produkterna Klicka här

*enligt svensk lag

Till produkterna
Klicka här