| Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på barnmatsforum@se.nestle.com eller via telefon 020-299200.

| WHO-koden

barnmat

WHO rekommenderar uteslutande amning under de första 6 månaderna. Nestlé stöder detta till fullo liksom fortsatt amning tillsammans med introduktion av en varierad kost enligt råd från barnhälsovården.

Fortsätt
min Välling Majs & Ris
  • Järn+
  • Kalcium, Vitamin D & Jod
  • Glutenfri

Ingredienser

Rismjöl (53%) (mältat ris, ris), skummjölkspulver (25%), majsmjöl (12%), vegetabiliska oljor (palm, raps, kokosnöt, solros), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod) och vitaminer (A, D, E, C, K, tiamin, niacin, B6, folsyre, biotin, pantotensyra), Bifidobacterium lactis, arom (vanillin).

Så här förbereder du en mysig stund för dig och ditt lilla hjärta

Så här förbereder du en mysig stund för dig och ditt lilla hjärta

Tillagning

i mikro 750W
  1. Blanda 2 dl vatten och 4 matskedsmått (drygt ¾ dl) pulver i en ren flaska.
  2. Skaka tills pulvret löst sig.
  3. Värm utan lock och napp på full effekt ca 45 sek. Skaka väl efter uppvärmningen och känn efter att vällingen är lagom varm.
i kastrull

  1. Blanda 2 dl vatten och 4 matskedsmått (drygt ¾ dl) pulver i en kastrull.

  2. Vispa och värm till ättemperatur.

Servera gärna vällingen i mugg. Spara inte på resterna från en måltid.

 
Lagring og holdbarhet:

Förvaring: Lagras torrt ej över normal rumstemperatur. Sedan
förpackningen öppnats bör vällingen förbrukas inom 1 månad.

 
Källsortering:

Sorteras som kartong.

Näringsinnehåll:

Näringsdeklaration 100 g pulver innehåller
Energi kJ 1803
  kcal 427
Fett, varav g 10
Mättade g 4,3
Linolsyre g 1,80
Alpha-linolensyre g 0,213
Kolhydrat, varav g 69,45
Sockerarter* g 28
Kostfiber g 1,35
Protein g 14,20
Salt g 0,3
Vitamin A µg 350
Vitamin D µg 5,0
Vitamin E mg 2,6
Vitamin K µg 29
Vitamin C mg 52
Tiamin (vit. B1) mg 0,90
Niacin mg 5,0
Vitamin B6 mg 0,3
Folsyra µg 35
Biotin µg 27
Pantotensyre mg 2,9
Kalcium mg 400
Fosfor µg 300
Järn mg 7,5
Zink mg 2,5
Jod µg 30

*Gröten är utan tillsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna