| Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på barnmatsforum@se.nestle.com eller via telefon 020-299200.

| WHO-koden

barnmat

WHO rekommenderar uteslutande amning under de första 6 månaderna. Nestlé stöder detta till fullo liksom fortsatt amning tillsammans med introduktion av en varierad kost enligt råd från barnhälsovården.

Fortsätt

Poängshoppen stänger
27 juni 2017

Vi har bestämt oss för att fokusera helt och hållet på det som är det viktigaste för de allra flesta föräldrar: barnets hälsa och välmående. Därför kommer vi att stänga ned vår poängshop. Istället får du som medlem av Min Nestlé Club ännu mer kunskap och fler användbara verktyg om barn och mat så att du kan ge ditt barn en riktigt bra start i livet. Du kommer naturligtvis även i fortsättningen att få personliga e-mails anpassade efter ditt barns ålder, behov och utveckling.

  • Du kan registrera koder t.o.m. 28 april 2017
  • Sista datum att använda dina poäng är 27 juni 2017

Bästa hälsningar
Åsa Paulander
Barnsjuksköterska och mamma till 3
Min Nestlé Club

Åsa Paulander

Om du inte är medlem av
klubben kan du bli medlem här

Vad är Min Nestlé Club?

Det är ett stort steg för ditt barn att börja med riktigt mat. En spännande och underbar resa börjar för er båda. Mat är förstås livsviktig näring för ditt lilla barn som nu växer snabbt. Men mat är mer än så – när du serverar ditt barn dess mat så bevisar du också din kärlek och omtanke och skänker det trygghet och närhet. Vi har lagat barnmat i över 150 år och har i Min Nestlé Club samlat allt vårt kunnande så att du som förälder ska vara säker på att du kan ge ditt barn en riktig smakstart på livet med riktig mat.

Förälder för första gången eller dags igen?
Min Nestlé Club lyssnar till dina behov.