Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Följ glasburkens resa!

Att bli förälder innebär mycket lycka, men med föräldraskapet kommer också många frågor och oro. Det är därför helt normalt att tvivla på saker och ting ibland. En sak som du inte ska behöva tvivla på är barnmaten du ger till ditt barn. Därför har vi startat ett unikt blockchainprojekt som ger dig kunskap och information kring Nestlé NaturNes hela försörjningskedja direkt i din mobil.

Våra glasburkar är tillagade i Finland, den enda fabriken i Norden som producerar barnmat i glas. Visste du också att inget avfall bränns utan återanvänds? 

Följ produktens resa, ända från grönsaksfältet till din lokal affär, genom att skriva in den på locket, i fältet nedan. X
Du hittar den 10-siffriga batchkoden på lockets kant på Spaghetti Bolognese burken. Bilden nedan visar hur den ser ut.

Blockchain

X

34% tomat. Ursprung: Spanien

Våra tomater produceras av CONESA i Extremadura, Spanien, ett avlägset område med berg, skogar, sjöar och reservat. Tack vare klimatet i Medelhavsländerna trivs de solmogna frukterna särskilt bra, men kräver ett odlingskoncept som är anpassat till jordförhållandena.

En viktig del i odlingsprocessen är vattenhanteringen: allt vatten från bearbetningen förblir på plats och går tillbaka till floden på ett biologiskt renat sätt så att det kan användas igen.

X

22% morot. Ursprung: Belgien och Spanien

Visste du att morötter bara skördas på vintern?

Vår leverantör, Ardo, sår mellan maj-juni och låter morötterna till att växa naturligt i sin egen takt hela sommaren innan de skördas i november-december.

X

22% morot. Ursprung: Belgien och Spanien

Visste du att morötter bara skördas på vintern?

Vår leverantör, Ardo, sår mellan maj-juni och låter morötterna till att växa naturligt i sin egen takt hela sommaren innan de skördas i november-december.

X

Hej från Åbo, Finland! Jag heter Sari Miettinen-Rantala och jag är fabrikschef för vår Nestlé-barnmat. Vår fabrik i Åbo är den enda fabriken som tillagar barnmat i glasburkar i hela Norden. Vi är fast beslutna att fortsätta vårt arbete för en hållbar framtid och för vår miljö.

X

10% nötkött. Ursprung: Tyskland

Vår djur har tillgång till rastgård utomhus, skugga, träningsområden, frisk luft och direkt solljus. Dessutom används bara 100% ekologiskt producerat foder: fri från animaliska biprodukter.

X

18% pasta. Ursprung: Österrike

Innviertler Teigwaren har tillverkat pasta i Österrike i över 80 år och blandat österrikiskt durumvete, semulina och ägg.

All spagettiproduktion är ekologisk och i små bitar specifikt definierade för spädbarnens mage. När ditt barn växer, så storleksvis pastaprodukterna i våra recept!

Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.