Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blockchain

Våra recept går igenom 96 fler kontroller än andra ekologiska produkter för att uppnå vår högsta kvalitetsstämpel - Baby's Organic.

Denna produkt tillagades i Finland, i den enda fabriken som producerar barnmat i glasburkar i Norden. Visste du att vi inte släpper ut någon koldioxid när vi tillagar maten och att fabriken inte generar något avfall som inte kan återvinnas?

Klicka på de olika ingredienserna nedan och läs detaljer om deras ursprung och skörd.

X

34% tomat. Ursprung: Spanien

Våra tomater produceras av CONESA i Extremadura, Spanien, ett avlägset område med berg, skogar, sjöar och reservat. Tack vare klimatet i Medelhavsländerna trivs de solmogna frukterna särskilt bra, men kräver ett odlingskoncept som är anpassat till jordförhållandena.

En viktig del i odlingsprocessen är vattenhanteringen: allt vatten från bearbetningen förblir på plats och går tillbaka till floden på ett biologiskt renat sätt så att det kan användas igen.

X

22% morot. Ursprung: Belgien och Spanien

Visste du att morötter bara skördas på vintern?

Vår leverantör, Ardo, sår mellan maj-juni och låter morötterna till att växa naturligt i sin egen takt hela sommaren innan de skördas i november-december.

X

22% morot. Ursprung: Belgien och Spanien

Visste du att morötter bara skördas på vintern?

Vår leverantör, Ardo, sår mellan maj-juni och låter morötterna till att växa naturligt i sin egen takt hela sommaren innan de skördas i november-december.

X

Hej från Åbo, Finland! Jag heter Sari Miettinen-Rantala och jag är fabrikschef för vår Nestlé-barnmat. Vår fabrik i Åbo är den enda fabriken som tillagar barnmat i glasburkar i hela Norden och vi är mycket stolta över att vi är CO2 neutrala i vår matlagning. Vi är fast beslutna att fortsätta vårt arbete för en hållbar framtid och för vår miljö.

X

10% nötkött. Ursprung: Tyskland

Vår djur har tillgång till rastgård utomhus, skugga, träningsområden, frisk luft och direkt solljus. Dessutom används bara 100% ekologiskt producerat foder: fri från animaliska biprodukter.

X

18% pasta. Ursprung: Österrike

Innviertler Teigwaren har tillverkat pasta i Österrike i över 80 år och blandat österrikiskt durumvete, semulina och ägg.

All spagettiproduktion är ekologisk och i små bitar specifikt definierade för spädbarnens mage. När ditt barn växer, så storleksvis pastaprodukterna i våra recept!

Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.