| Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på barnmatsforum@se.nestle.com eller via telefon 020-299200.

| WHO-koden

barnmat

WHO rekommenderar uteslutande amning under de första 6 månaderna. Nestlé stöder detta till fullo liksom fortsatt amning tillsammans med introduktion av en varierad kost enligt råd från barnhälsovården.

Fortsätt

Vanlig myt: Gravida äter för två,
alltså dubbelt så mycket

Visst äter du för två, men det handlar inte om dubbla portioner, utan vad du äter. Det är viktigt att du får i dig rätt näringsämnen i en mängd så att det räcker även åt ditt barn. Det är förstås lika viktigt att du undviker de ämnen som kan skada ditt barn. En aspekt som få känner till är att redan i din mage lär barnet sig att uppskatta olika smaker. Ät varierat och med stor smakrikedom – det gagnar ditt barns smakglädje. Som medlem i Min Nestlé Club får du information om allt från vikten av olika näringsämnen till hur du undviker illamående och halsbränna. Vi har också ett program om hur du lär ditt barn att uppskatta olika smaker.

Vi finns med dig hela vägen genom graviditeten och fram till ditt kommande barn är 24 månader. Vi anpassar vår information efter de skiftande behov som du och ditt barn har.

Barn, mat och myterGravida äter for två
Bli medlem nu
Nestlé Products

Anmäl dig nu!

  • Du får en gratis välkomstgåva –1000 poäng till vår poängshop!
    till vår poängshop!
  • Du kan samla poäng till fia gåvor åt ditt barn
  • Du får personliga tips och råd av vår näringsspecialist
Bli medlem nu

Min Nestlé Club
– för dig som vill ge ditt barn en riktigt bra start med mat


Bli medlem nu
Min Nestlé Club

Hej!

Jag heter Ulla och jag är dietist specialiserad på barn. Som medlem i Min Nestlé Club kan du ställa frågor direkt till mig om barn och mat. Jag kommer att lyssna till dina behov och plocka fram den information som jag tycker är mest relevant för er familj just nu. Innehållet i klubben ändrar sig över tiden, precis som ditt barns behov ändras steg för steg. Du får också poäng på Nestlé barnmatprodukter, på olika aktiviteter i klubben samt särskilda rabatter och erbjudanden.

Välkommen!

Ulla Holmboe Gondolf

Hälsningar

Ulla Holmboe Gondolf

Ulla Holmboe Gondolf
Fil. Dr. i näringslära | Specialiserad på barn
Min Nestlé Club