| Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss på barnmatsforum@se.nestle.com eller via telefon 020-299200.

| WHO-koden

barnmat

WHO rekommenderar uteslutande amning under de första 6 månaderna. Nestlé stöder detta till fullo liksom fortsatt amning tillsammans med introduktion av en varierad kost enligt råd från barnhälsovården.

Fortsätt

Min Nestlé Club
– personliga råd och erbjudanden

Gratis mellanmål – så funkar det

När du har fyllt i din anmälan till Min Nestlé Club kommer du att få ett mail med en produktcheck som gäller som betalning för någon av våra mellanmålsprodukter – du kan själv välja den sort du och ditt barn tycker bäst om. Kupongen har ett värde på 40 kr. 

Bli medlem nu

* Erbjudandet gäller produkter ur vårt mellanmålssortiment. Erbjudandet gäller enbart nya medlemmar – som har anmält sig till Min Nestlé Club fr.o.m. 5/2 2015.

Ulla Holmboe Gondolf

Hej!

Jag heter Ulla och jag är dietist specialiserad på barn. Som medlem i Min Nestlé Club kan du ställa frågor direkt till mig om barn och mat. Jag kommer att lyssna till dina behov och plocka fram den information som jag tycker är mest relevant för er familj just nu. Innehållet i klubben ändrar sig över tiden, precis som ditt barns behov ändras steg för steg. Du får också poäng på Nestlé barnmatprodukter, på olika aktiviteter i klubben samt särskilda rabatter och erbjudanden.

Bästa hälsningar

Ulla Holmboe Gondolf
Fil. Dr. i näringslära
Specialiserad på barn
Min Nestlé Club

Anmäl dig och få 1000 poäng i välkomstgåva.

Vad är Min Nestlé Club?

  • Poängshop, rabatter & erbjudanden
  • Ta del av 145 års erfarenhet
  • Personliga råd och tips