Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Topic Page
X

Tillskottsnäring - Barn har andra näringsbehov än vuxna

När ditt barn äter är det inte allt som hamnar i magen. Barn älskar att undersöka maten, det är en naturlig och viktig del av deras utveckling. Upptäck hur NAN Pro 3 passar ditt barns behov.

Section 1

NAN PRO 3 & 4 800g

Har ditt barn börjat äta själv?

Små barn behöver upp till fem gånger mer av näringsämnena i förhållande till sin kroppsvikt mot en vuxen. Därför är det viktigt att barnets kost innehåller de näringsämnen som är nödvändiga.

Vilken mjölkdrink passar till mitt barn?

NAN PRO 3 är en mjölkdryck utvecklad för småbarn från 12 månader och NAN PRO 4 er en mjölkdryck utvecklad för småbarn från 18 månader, som utgör den flytande delen av kosten innan du börjar ge komjölk.

Inspirerad av 60 års forskning om bröstmjölk, har våra experter utvecklat NAN PRO 3. NAN PRO 3 innehåller 2´-FL (2′-O-fukosyllaktos) en syntetiskt framställd oligosackarid, som är strukturellt identisk med den mest förekommande oligosackariden i bröstmjölk.

Visste du att proteiner bör anpassas till ditt barn?

Forskning visar att proteiner, även efter det första levnadsåret, är ett av de viktigaste näringsämnena för ditt barn. Hos de flesta småbarn är intaget för högt, och därför rekommenderas ett begränsat proteinintag.

NAN PRO 3 och NAN PRO 4 är speciellt utvecklad för att passa småbarns näringsbehov och produceras med vår speciella åldersanpassade protein teknologi som ger rätt kvalitet på protein för ditt barn.

Visste du att barn behöver 3 gånger mer järn än vuxna i förhållande till barnets vikt?

NAN PRO 3 och NAN PRO 4 är en god källa till järn, som bidrar till normal kognitiv utveckling hos barn. Två glas med NAN PRO 3/4 (1 glas = 233 ml) täcker barnets dagliga järnbehov med 75%. Dagsbehovet av järn hos barn mellan 1-5 år är 8 mg.

Andra viktiga näringsämnen i ditt barns mat

NAN PRO 3 & 4 innehåller vitamin D och kalcium som är viktiga för barnets tillväxt och uppbyggnad av skelett. D-vitamin bidrar också till immunsystemets normala funktion.

Produkten innehåller de essentiella långkedjiga fleromättade fettsyrorna omega-3 (ALA) och omega-6 (LA) för att småbarn ska växa och utvecklas normalt*.

NAN PRO 3 är en bra källa till Omega-3-fettsyror och har samtidigt ett lågt innehåll av mättat fett.

*Den gynnsamma effekten uppnås genom dagligt intag av 2 g a-linolensyra (ALA) och 10 g linolsyra (LA).

Aktiv bakteriekultur

NAN PRO 3 innehåller aktiv mjölksyrebakterie Lactobacillus reuteri.

Läs mer om NAN PRO 3Läs mer om NAN PRO 4

 

Läs även
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.