Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dela denna Varumärke
X

NaturNes

Nestlé Naturnes logo

Section1

NaturNes är vårt ekologiska varumärke som vi satt vår högsta kvalitetsstämpel på – Baby's Organic.

Vår barnmat är gjord av ekologiska råvaror, som är noggrant utvalda för att passa små barns behov. Våra bär och grönsaker, och vår frukt, får mogna i sin egen takt innan vi skördar. Precis som naturen tänkt. NaturNes erbjuder en rad ekologiska och smakrika recept. Allt för att du och din familj ska ha tid att leva det liv som ni vill. Följ din naturliga föräldrainstinkt. Nature Knows best.

Nature Knows Best

NaturNes barnmat är Baby’s Organic rakt igenom, från jord till bord. Inga artificiella ingredienser har använts, varken i jord eller vatten. Allt får växa och frodas i lugn och ro. Jorden får lite extra kärlek så att den bibehåller sin näring år efter år och produktionen sker så varsamt att näringstätheten i råvaran bevaras genom hela processen till färdig produkt. All vår barnmat på glasburk tillagas i Åbo, där vi använder dom bästa råvarorna som blir till vår goda och näringsrika barnmat.

Alltid ekologiskt och med noga utvalda råvaror - där frukt, bär och grönsaker fått mogna i sin takt innan de varsamt skördats.

NaturNes och miljön går hand i hand

NaturNes och miljön går hand i hand

NaturNes barnmat på glasburk tillagas med inställningen att ge tillbaka till naturen. Nestlés fabrik i finska Åbo är C02 neutral!

Naturnes - Not just Organic. Baby's Organic.

Not just Organic. Baby's Organic

NaturNes inte bara ekologiskt – men ekologiskt för barn. Med noga utvalda råvaror - där frukt, bär och grönsaker fått mogna i sin takt innan de varsamt skördats.

Ebba Kleberg von Sydow lagar eget barnmatsrecept i Åbo

Ebba Kleberg von Sydow lagar eget barnmatsrecept i Åbo

Läs mer om Ebba's besök i vår fabrik, och hennes alldeles egna barnmatsrecept!

NaturNes resan med bevis

NaturNes resan med bevis

Här kan du ser resan som vår barnmat i glas tar, från Finlands skogar där våra blåbär plockas, till fabriken, och slutligen till den färdiga produkten.

lilla Bo
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.