Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Varumärke
X

NAN PRO 3

Proteinets betydelse för ditt barns tillväxt och utveckling

Medicinska experter och forskare anser att protein är det viktigaste näringsämnet inte bara för ditt barns tillväxt, utan också för dess hälsa och utveckling. Kroppen är beroende av näringsämnet protein. Protein fungerar som är byggstenar i kroppens celler. För att ett barn ska växa och utvecklas på ett hälsosamt vis måste maten som barnet äter innehålla kvalitativt protein av lagom mängd.

Mer om protein

NAN PRO 3 – om vårt bästa protein hittills

Vi på Nestlé har utvecklat NAN PRO 3 med vår speciella proteinteknologi, Produkten med vårt bästa protein hittills har allt som behövs for att ge ditt barn en stark grund för livet. NAN PRO 3 är en mjölkbaserad tillskottsnäring till barn från 10 månader. Den innehåller järn som bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn och D-vitamin som är viktigt för en normal utveckling av barnets skelett. 

Mer om NAN PRO 3 

150 år av kunskap och erfarenhet

För 150 års sedan, närmare bestämt 1866, skapade den tyska apotekare Henri Nestlé världens första tillskottsnäring – och grunden för dagens moderna tillskottsnäringar var född. Och sedan dess har vi, i nära kontakt med tusentals mammor, läkare och barnmorskor kontinuerligt och omsorgsfullt utvecklat och förbättrat våra produkter. Det började som en personlig dröm.

Mer om Nestlé