Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Varumärke
X

min Välling

En mysig stund tillsammans

Att dricka välling är en näringsrik svensk tradition. Nestlé min Välling är en välling för de mysiga stunderna tillsammans med ditt barn – oavsett om den dricks på morgonen eller kvällen. Vällingen har en mumsig smak av fullkorn och fibermängden är självklart speciellt anpassad för barnets ålder.

1 av 10 barn i Sverige har järnbrist

Ett barn föds med ett järnförråd som räcker ungefär fram till 6 månaders ålder. Därefter är det viktigt att barnet får i sig tillräckligt med järn från kosten eftersom bröstmjölken ensam inte täcker barnets behov av järn. Järn är ett viktigt mineralämne som bidrar till ditt barns normala kognitiva utveckling. En portion Nestlé välling ger ca 40 % av ditt barns dagliga järnbehov. 

Mer om järn

Sädesfält

Allt du behöver veta om fullkorn och fibrer

Fullkorn och fibrer är bra även för små barn, men i måttliga mängder. Fullkornsvarianterna bland barnmatsprodukterna är anpassade efter barnets ålder, och har också en anpassad fibermängd. Om ditt barn äter dessa behövs inte så mycket andra fullkornsprodukter i form av bröd, pasta och andra gryn.

Mer om fullkorn och fibrer

Nyvaken bebis sitter i sängen och ler mot kameran

Sov gott - en bra start på dagen

Välling är en kär del av kvällsrutinen i många svenska småbarnsfamiljer och kvällsmålet är viktigt för en god natts sömn, men tänk på att anpassa mängden och att ditt barn ska hinna smälta maten något innan det går till sängs.

Mer om sömn

Goda vanor - Så här får du bra måltidsrutiner för ditt barn

Skapa bra måltidsrutiner för ditt barn

Livet med små barn är fullt av överraskningar som kan vara svåra att förutse. Med bra rutiner runt mat och sömn blir det lättare att tackla sådant som inte går att planera. Bra vanor sätter en lugn ram runt dagarna. För dig som förälder är det skönt att veta att du har en plan och att ditt barn får den näring det behöver. För ditt barn ger rutinerna harmoni och trygghet.

Mer om måltidsplanering

Gratis smakprov

Som medlem i Min Nestle Club kan du beställa gratis smakprov av min Gröt och min Välling. Det kostar inget att vara med. Det går fort och enkelt att anmäla sig. Du får dessutom mer intressant innehåll anpassat för just dig och ditt barn.

Beställ smakprov

"Min lilla gillade den starkt och med fullkorn så fick vi äntligen slippa att vakna nån gång per natt pga hungrig och magen hålls igång tack vare karinplommonen i den."

450 små nyfikna vällingdrickare har testat Nestlé Min Välling med fullkorn.

Fler omdömen på Smartson