Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Varumärke
X

min Välling

Nu kommer vår Nestlé Välling med endast solros- och rapsolja! Samtidigt passar vi på att ge våra förpackningar ny kostym.  Lanseras rullande under hösten 2018.

En mysig stund tillsammans

Att dricka välling är en näringsrik svensk tradition och ett gyllene ögonblick att vara nära din lilla ängel. Nestlé Välling är en välling för alla de där mysiga stunderna tillsammans - oavsett om den dricks på morgonen eller kvällen. Vällingen har en fyllig smak av fullkorn och fibermängden är självklart speciellt anpassad för barnets ålder samt vitamin- och mineralberikad. Dessutom är den osockrad och innehåller bara solros- och rapsolja!

Nu finns våra nya grötar och vällingar i butik - läs mer här

Få svar på alla dina frågor om våra gröt- och vällingprodukter.

Sov gott med en mysstund innan läggdags

Välling är en kär del av kvällsrutinen i många svenska småbarnsfamiljer och kvällsmålet är lika viktigt för en god natts sömn som för att tanka upp med kärlek och närhet. Tänk på att anpassa mängden och att ditt barn ska hinna smälta maten en stund innan läggdags.

Mer om sömn

1 av 10 barn i Sverige har järnbrist

Ett barn föds med ett järnförråd som räcker ungefär fram till 6 månaders ålder. Därefter är det viktigt att barnet får i sig tillräckligt med järn från kosten eftersom bröstmjölken ensam inte täcker barnets behov av järn. Järn är ett viktigt mineralämne som bidrar till ditt barns normala kognitiva utveckling. En portion Nestlé välling ger ca 40 % av ditt barns dagliga järnbehov. 

Mer om järn

Sädesfält

Allt du behöver veta om fullkorn och fibrer

Fullkorn och fibrer är bra även för små barn, men i rätt mänger. Vi tillagar vår gröt och välling med barnen i åtanke och har 39-43% fullkorn i våra gröter och vällingar. Fibernivån ökar i takt med barnets ålder så du kan vara trygg med att du gör ett bra val när du väljer Nestlé gröt och välling. 

Mer om fullkorn och fibrer

Vällingmys för alla åldrar!

Nestlés välling finns i många olika smaker för dygnets alla mysstunder. Självklart är de åldersanpassade så att dess näringssammansättning ska vara perfekt för ditt barns behov. Från 6 månader till 3 års ålder.

Se vårt vällingsortiment här