Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X

Uppdatering om coronaviruset

 

Vi vet hur viktigt det är att hålla kontakten med dina nära och kära – och förälder som du som tar hand om barn och familj. Du är inte ensam i denna besvärliga period. Vi är här med dig, tillhands för dig och ditt barn.
Om du har några frågor eller vill dela dina tankar, välkommen att kontakta oss på Facebook, Instagram eller vår websida.

21 mars 2020

Vad gör vi för att stoppa spridningen av coronaviruset?

Människor är det viktigaste för oss på Nestlé. Våra medarbetare och konsumenters säkerhet och hälsa har alltid högsta prioritet och vi jobbar hårt för att se till att alla kan arbeta säkert under corona utbrottet.

Här är några nya rutiner för oss:

◾Vi har uppmanat våra anställda världen över att inte resa internationellt i jobbet förrän den 15 april 2020. Anställda bör också ersätta inrikesresor med andra alternativ där det är möjligt. Vi utvärderar kontiunerligt våra rutiner och anpassar dem när förutsättningarna förändras.

◾Vi uppmanar alla kontorsanställda att jobba hemifrån när det är möjligt.

◾Vi ger alla medarbetare råd och tips om hur man minimerar risken för infektion både på jobbet och hemma. Vi uppmuntrar också alla medarbetare att ta hand om sig både fysiskt och psykiskt under denna svåra tid.

◾Vi ber alla anställda som uppvisar symtom att informera sin chef och stanna hemma i karantän i 14 dagar.

◾Vi har också vidtagit fler åtgärder vad gäller hygien och andra rutiner på våra kontor och produktionsanläggningar.

◾Vi samarbetar med leverantörer, distribution och samarbetspartners för att införa infektionskontroller och säkerställa tillgången av våra produkter.

 

Om du har några frågor eller vill dela dina tankar, välkommen att kontakta oss på Facebook, Instagram eller vår websida.

Läs mer

Läs även
Sök

Har fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.