Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
Nestlé Infant Nutrition - En hållbar matförsörjning

Nestlé Infant Nutrition - En hållbar matförsörjning

Vi på Nestlé Infant Nutrition samarbetar med bönder från hela världen. Vår Baby-Grade Standard involverar ett globalt nätverk bestående av över 20 000 bönder och leverantörer. Alla dessa bönder och leverantörer samarbetar vi med för att säkerställa kvaliteten på vår barnmat. Medan vi säkerställer kvaliteten på våra produkter slår vi ett slag för miljön för våra barn och kommande generationer.

6 juni 2019

Vi har i samarbete med vårt globala nätverk av bönder utvecklat nya metoder för hållbart jordbruk. Genom att göra detta hjälper vi miljön samtidigt som jordbrukarnas välfärd och levnadsstandard förbättras.

Med hållbart jordbruk säkerställer vi högre kvalitet på ingredienser samtidigt som vi skyddar miljön. Det här är tanken och grunden för våra initiativ över hela världen.

Vi följer Baby Grade Standard enligt de strikta kraven på barnmatlagstiftning. Vår hållbara livsmedelsförsörjning globalt tillämpar de strängaste säkerhets- och kvalitetskriterierna som är möjliga för våra måltider för barn, samtidigt som förutsättningarna för bönder och jordbruk förbättras.

Därför kan du alltid med gott samvete både för ditt barn och för miljön välja produkter från Nestlé Infant.

Läs mer

Läs även
Mammorna noterar denna artikel 0/5
avatar
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.