Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
NaturNes och miljön går hand i hand

NaturNes och miljön går hand i hand

NaturNes barnmat på glasburk tillagas med inställningen att ge tillbaka till naturen. Nestlés fabrik i finska Åbo är C02 neutral!

9 november 2018

Barnmatsfabrik som är CO2 neutral NaturNes barnmat på glasburk tillagas i Nestlés fabrik i finska Åbo, som ligger 30 mil från Stockholm.

I strävan efter att minska miljöpåverkan med inställningen att istället ge tillbaka till naturen är vår barnmatsfabrik CO2 neutral. Det innebär att vi alltså inte har några koldioxidutsläpp från fabriken som är –C02 neutral. Bland annat kommer energin till fabriken från ett närliggande ångkraftverk som använder spillflis.

Glas – ett hållbart material som används igen och igen och igen.

Våra måltider och fruktpurér på glasburk är inte bara goda och lagade av ekologiska råvaror som dessutom lever upp till den höga barnmatsstandarden- som vi kallar för NaturNes Baby´s Organic. Glas är ett hållbart material som går att använda gång på gång. Alla våra glasburkar är 100% återvinningsbara. Glas lämpar sig utmärkt för att förvara mat säkert och fräscht eftersom att det inte påverkar innehållet. Innan du återvinner våra NaturNes glas diska gärna ur de och använd igen innan du lämnar de till återvinningen så att de igen kan bli glasburkar till vår goda NaturNes barnmat.

Läs mer

Läs även
Mammorna noterar denna artikel 0/5
avatar
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.