Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X

NaturNes och miljön går hand i hand

 

NaturNes barnmat på glasburk tillagas med inställningen att ge tillbaka till naturen. Nestlés fabrik i finska Åbo är C02 neutral!

9 november 2018

Barnmatsfabrik som är CO2 neutral

NaturNes barnmat på glasburk tillagas i Nestlés fabrik i finska Åbo. Som ligger 30 mil från Stockholm. I strävan efter att minska miljöpåverkan med inställningen att istället ge tillbaka till naturen är vår barnmatsfabrik CO2 neutral. Det innebär att vi alltså inte har några koldioxidutsläpp från fabriken som är –C02 neutral. Bland annat kommer energin till fabriken från ett närliggande ångkraftverk som använder spillflis.


Glas – ett hållbart material som används igen och igen och igen.

Våra måltider och fruktpurér på glasburk är inte bara goda och lagade av ekologiska råvaror som dessutom lever upp till den höga barnmatsstandarden- som vi kallar för NaturNes Baby´s Organic. Glas är ett hållbart material som går att använda gång på gång. I våra glas har vi den högsta nivån av återvunnet glas - 60% . Och alla glasburkar är 100% återvinningsbara.
Glas lämpar sig utmärkt för att förvara mat säkert och fräscht eftersom att det inte påverkar innehållet.
Innan du återvinner våra NaturNes glas diska gärna ur de och använd igen innan du lämnar de till återvinningen så att de igen kan bli glasburkar till vår goda NaturNes barnmat.

Läs mer

Min Nestlé Club

Att ha ett litet barn är underbart, men att vara förälder innebär också utmaningar och en hel del stress. Som medlem i klubben får du ta del av tips och idéer anpassade efter ditt barns ålder. Dessutom kan du beställa gratis smakprov samt få unika rabatter och erbjudanden.

  • Personligt innehåll anpassat efter ditt barns ålder
  • Gratis smakprov
  • Rabatter och erbjudanden

Bli medlem

Läs även