Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
Hyber

NaturNes ❤️ Hyber

Vi är glada att samarbeta med Hyber som har samma mål som vi, att värna om planeten. Just nu får du smakprover från NaturNes när du hyr barnkläder från Hyber. 

11 november 2020

Hyr barnklädespaket på Hyber! Alla kan vi göra små saker för att göra planeten bättre och när många gör det tillsammans kan vi göra stor skillnad. Hyber startades just av den anledningen. Beställ ditt paket med ytterkläder eller babyprodukter och när ditt barn har vuxit ur sina plagg eller produkterna inte längre behövs är det dags att byta till nästa storlek eller produktpaket! Då skickas nästa paket till dig och du skickar tillbaka det du redan använt. Hyber tvättar, lagar och rekonditionerar allt till nyskick och skickar sedan till nästa glada användare. Miljösmart, smidigt och bekvämt. Läs mer om Hyber här.

Vi på Nestlé NaturNes gör vad vi kan för att ge alla barn en bra planet att leva på. Varje portion Nestlé NaturNes är gjord med omsorg för naturen, från odling till tilllagning. Vår barnmat är gjord av ekologiska råvaror, som är noggrant utvalda för att passa små barns behov. Våra bär och grönsaker, och vår frukt, får mogna i sin egen takt innan vi skördar. Precis som naturen tänkt. Vi använder exempelvis blåbär från Finlands skogar. Våra gröt- och fruktklämpåsar innehåller bara god frukt och havre, inget tillsatt socker eller fruktjuicekoncentrat.

Visste du att vi är det enda varumärket som tillagar sina barnmatsburkar i Norden? Fabriken ligger bara ”runt hörnet”, närmare bestämt i Åbo, vilket gör att sträckan från oss till dig blir så liten som möjligt. Vi värnar om de kommande generationerna och moder jord, vi har därför sett till att tillagningen av barnmaten sker med noll koldioxidutsläpp. Klicka här för att följa barnmatens resa.

Läs mer

Läs även
Mammorna noterar denna artikel 0/5
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.