Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X

Med omtanke om miljön

 

Vi vill att du som förälder ska vara helt säker på barnmaten du ger ditt barn, och därigenom får du så mycket insikt om hur maten är beredd som möjligt. Vi gör vad vi kan för att ge alla barn en bra planet att leva på. Från odling till tillagning och förpackning – varje portion NaturNes är gjord med omsorg om naturen.

18 juli 2019

Härunder kan du ser resan som vår barnmat i glas tar, från Finlands skogar där våra blåbär plockas, till fabriken, och slutligen till den färdiga produkten:

Handplockade blåbär från Lappland

Vi använder bara råvaror som får växa naturligt, utan artificiella tillsatser och i sin egen takt. Som ekologisk blåbär från Finlands och Sveriges skogar.

Se certifikatet

 

 

Vår CO2-neutrala fabrik

Våra rätter på glasburk är CO2-neutralt tillagade och förpackade i vår fabrik i finska Åbo. Elen kommer från förnybar bioenergi. Och allt avfall är återvinningsbart.

Se certifikatet

 

 

Återvinningsbart glas

Både glasburken och metallocket går att återvinna. Glas är dessutom ett av de mest miljövänliga förpackningsmaterialen i världen. Det är säkert, tätt och 100 % återvinningsbart.

Vi strävar efter att vara mer miljövänliga i allt vi gör, och hoppas att du som förälder önskar bidra att göra skillnad!

Se certifikatet

 

I samarbete med IBM Food Trust för ett mer synligt ekosystem av råvaror och tillagning - från jord till bord.

Läs mer

Läs även
Sök

Har fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.