Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
Naturnes CO2 neutralt

Från Åbo, Finland, med grön energi! 

Från Finland och vår dubbelt-miljövänliga-fabrik. Vad innebär det? Läs mer om hur vi är CO2-neutrala i vår barnmatsproduktion.

27 maj 2018

Vem gillar inte ekologisk barnmat som dessutom är CO2-neutralt tillagad? Det gör iallafall vi, eftersom det är viktigt för oss att motverka växthuseffekten!

Naturnes CO2 neutralt

 

CO2-neutral fabrik

All vår barnmat på glas lagas i vår fabrik i Åbo med klimatvänlig energi – den är nämligen CO2-neutral! Det innebär att fabriken får energi från bioenergi, som är en typ av energi som framställs på så vis att inga utsläpp av växthusgasen CO2 (koldioxid) bildas, eftersom den är baserad på förnybara naturresurser. 

Inget deponeringsavfall

Dessutom har vår fabrik inget deponeringsavfall, utan allt avfall är återvinningsbart! Och självklart är våra barnmatsburkar i glas 100% återvinningsbara!

Nestlé Naturnes CO2-neutral fabrik  ”Hej från Åbo i Finland! Mitt namn är Sari Miettinen-Rantala och jag är chef för vår Nestlé barnmat i glas-fabrik. Vår fabrik i Åbo är den enda fabriken som lagar barnmat i glas i hela Norden och vi är väldigt stolta att vi gör det med noll CO2 utsläpp. Vi är fast beslutade att fortsätta vårt arbete för en hållbar framtid och för vår miljö.

Läs mer

Läs även
Mammorna noterar denna artikel 0/5
avatar
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.