Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
För en god start i livet

För en god start i livet

Att börja med riktig mat är ett äventyr för ditt barn. Nestlé har lagat barnmat i Norden i mer än 60 år och gör all vår barnmat på glas i finska Åbo.

25 april 2018

Att börja med riktig mat är ett äventyr för ditt barn. En helt ny värld av nya smaker öppnar sig. Vi på Nestlé Barnmat lagar mat som är anpassad till ditt barns behov i varje ålder. Nestlé har lagat barnmat i Norden i mer än 60 år, och all vår barnmat på glas produceras i finska Åbo. De allra flesta råvarorna är nordiska, och rätterna lagas efter nordiska recept och med naturliga ingredienser. Sådant som konserveringsmedel och artificiella färgämnen får inte finnas i barnmat.

Rätterna komponerar vi för barnets olika ålderssteg där vi optimerar smak, konsistens och näringsinnehåll för varje steg. Vi anpassar också bitstorleken i maten till barnets ålder och vi har ett lågt innehåll av mättat fett med en bra balans mellan omega-3 (alfa-linolensyra) och omega-6 (linolsyra). Eftersom barns magsäckar är så små och får plats med en mindre mängd mat än vuxnas behöver barn mat som är extra näringsrik. Vi på Nestlé Barnmat har 150 års erfarenhet och väljer råvarorna noggrant. Det är bara en liten del av allt som odlas som uppfyller de hårda krav som ställs på råvaror som får användas i barnmat  Bara naturlig, god mat anpassad till ditt barns behov.

Läs mer

Läs även
Mammorna noterar denna artikel 0/5
avatar
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.