Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
Barnmat på resan - välling

Barnmat på resan - välling

 

Välling finns inte utomlands.

6 juni 2017

Det är faktiskt bara här i Sverige som barn dricker välling. Så glöm inte att packa ned vällingpulver i resväskan. Ha gärna lite i handbagaget också tillsammans med en tom, ren flaska att dricka ur. Varmt vatten kan du be om på planet. Blanda inte vällingen i förväg, du kan tvingas hälla ut den i säkerhetskontrollen och blandad välling ska heller inte sparas utan drickas direkt. Men kom ihåg att välling kan drickas både varm och kall.

Drickfärdig välling är ett annat alternativ, smidigt att ta med sig när man är på resande fot. På Nestlé Barnmats drickfärdiga vällingar följer det med ett sugrör och då behövs varken flaska eller mugg när barnet dricker den kall. Vilket inte minst på sommaren smakar extra gott.

Väl på resmålet är det viktigt att inte använda det lokala kranvattnet vid tillagning av gröt och välling. Köp istället vatten på flaska och koka det för matlagning, välling och även tandborstning.

Tips!

Om du ger ditt barn en flaska välling under start och landning hjälper sugandet till att motverka lock för öronen, som kan vara väldigt obehagligt för små barn med trånga hörselgångar.

http://www.nestlebaby.com hittar du Nestlé runt om i världen och kan kika på vilken barnmat som finns i det land du ska resa till.

Läs mer

Min Nestlé Club

Att ha ett litet barn är underbart, men att vara förälder innebär också utmaningar och en hel del stress. Som medlem i klubben får du ta del av tips och idéer anpassade efter ditt barns ålder. Dessutom kan du beställa gratis smakprov samt få unika rabatter och erbjudanden.

  • Personligt innehåll anpassat efter ditt barns ålder
  • Gratis smakprov
  • Rabatter och erbjudanden

Bli medlem

Läs även