Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
Barnmat på resan - välling

Barnmat på resan - välling

Välling finns inte utomlands.

6 juni 2017

Det är faktiskt bara här i Sverige som barn dricker välling. Så glöm inte att packa ned vällingpulver i resväskan. Ha gärna lite i handbagaget också tillsammans med en tom, ren flaska att dricka ur. Varmt vatten kan du be om på planet. Blanda inte vällingen i förväg, du kan tvingas hälla ut den i säkerhetskontrollen och blandad välling ska heller inte sparas utan drickas direkt. Men kom ihåg att välling kan drickas både varm och kall.

Drickfärdig välling är ett annat alternativ, smidigt att ta med sig när man är på resande fot. På Nestlé Barnmats drickfärdiga vällingar följer det med ett sugrör och då behövs varken flaska eller mugg när barnet dricker den kall. Vilket inte minst på sommaren smakar extra gott.

Väl på resmålet är det viktigt att inte använda det lokala kranvattnet vid tillagning av gröt och välling. Köp istället vatten på flaska och koka det för matlagning, välling och även tandborstning.

Tips!

Om du ger ditt barn en flaska välling under start och landning hjälper sugandet till att motverka lock för öronen, som kan vara väldigt obehagligt för små barn med trånga hörselgångar.

http://www.nestlebaby.com hittar du Nestlé runt om i världen och kan kika på vilken barnmat som finns i det land du ska resa till.

Läs mer

Läs även
Mammorna noterar denna artikel 0/5
avatar
Sök

Har du fortfarande inte hittat
vad letar du efter?

Testa vår nya smarta sökmotor. Vi har alltid något att erbjuda dig.