Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Dela denna Artikel
X
Barnmat med omsorg från Norden

Barnmat med omsorg från Norden

 

Med Nestlé barnmat kan du vara säker på att ditt barn får i sig exakt vad han eller hon behöver näringsmässigt.

10 juni 2017

Vår barnmat är självklart fri från konserveringsmedel och färgämnen samt kontrollerad efter mycket stränga regler – kraven på barnmat är högre än de gällande mat till vuxna. Dessutom är smaken anpassad för att barn ska älska den. Vi tillsätter naturligtvis heller inga konstgjorda smakämnen i vår barnmat eftersom vi tycker det är viktigt att barn lär sig naturliga smaker.

Barn är barn, oavsett var de växer upp har de samma grundläggande behov men smaker och vanor kan förstås vara väldigt olika. Det här tycker vi är enormt viktigt att lyssna till. Vi är den enda barnmatstillverkaren i Norden som också lagar all vår mat på glasburk här. Det betyder även mycket för oss att veta exakt var våra råvaror kommer ifrån. De allra flesta av våra råvaror är utvalda med stor omsorg från gårdar i Norden som vi har direktkontakt med.

Vi använder självklart inga konserveringsmedel i vår barnmat. Istället använder vi en värmeprocess för att ge ditt barn ett burkinnehåll med perfekt kvalitet.

Läs mer

Min Nestlé Club

Att ha ett litet barn är underbart, men att vara förälder innebär också utmaningar och en hel del stress. Som medlem i klubben får du ta del av tips och idéer anpassade efter ditt barns ålder. Dessutom kan du beställa gratis smakprov samt få unika rabatter och erbjudanden.

  • Personligt innehåll anpassat efter ditt barns ålder
  • Gratis smakprov
  • Rabatter och erbjudanden

Bli medlem

Läs även